B&D — Business development

We navigate you to success …
Aanmelden
Bel ons +32 16 40 92 90

Wie is B&D

Over B&D - Ons team - Onze trainers

Matt Roosen: Managing Director

Matt is sinds 2001 eigenaar van B&D en staat aan het hoofd van het bedrijf. Financiële en juridische aspecten zijn voor Matt dagelijkse kost. Matt maakt ook de overeenkomsten met de klanten en de trainers. Als bedrijfsleider kan Matt zich beroepen op een mooie carrière in internationaal management in diverse sectoren. Teamwork, open communicatie en beroepsethiek zijn voor Matt een absolute must.

Persoonlijke troeven: internationale ervaring en peoplemanagement

Wenst u Matt een mail te sturen?

Cinthia Maes: Senior Project Manager

Cinthia heeft hart en passie voor haar vak. Uw organisatie en uw mensen staan centraal in haar aanpak. Cinthia gaat elke keer opnieuw met veel inlevingsvermogen voor een grote betrokkenheid. Dankzij meer dan 10 jaar ervaring in de opleidingssector als projectleider weet ze die betrokkenheid keer op keer om te zetten in daden.

Op zoek naar een trainingspartner die meedenkt, uw behoeften detecteert en ermee aan de slag gaat? Geen zee is Cinthia te diep om voor u een resultaatgerichte leeroplossing uit te werken.

Persoonlijke troeven: sociaal en empathisch

Wenst u Cinthia een mail te sturen?

Barbara Vermunicht: Sales Operations & Contracting Manager

Barbara werkt al sinds het prille begin bij B&D en kent het bedrijf als geen ander. Ze ondersteunt managing director Matt Roosen in de dagdagelijkse leiding van het bedrijf en is ook het eerste aanspreekpunt voor klanten en prospecten. Daarnaast is Barbara als commercieel medewerker verantwoordelijk voor de opvolging van offertes en de praktische uitwerking van het opleidingstraject. Een vraag over een contract, factuur? Barbara kent het antwoord.

Persoonlijke troeven: klantgericht en gestructureerd

Wenst u Barbara een mail te sturen?

Nahid Moustamandi: Training Content Coordinator

Nahid, de jongste telg in het team van B&D, werkt vooral achter de schermen. Ze is taalvaardig en heeft een sterk organisatievermogen. Ze werkt nauw samen met de B&D trainers voor gepersonaliseerde offertes en aangepast cursusmateriaal te ontwerpen bij elke opleiding.
Haar enthousiasme en doelgerichte aanpak zijn een meerwaarde voor het bedrijf en voor uw opleiding.

Persoonlijke troeven: enthousiast en efficiënt

Wenst u Nahid een mail te sturen?