B&D — Business development

We navigate you to success …
Aanmelden
Bel ons +32 16 40 92 90

B&D - business development

E-learning

B&D biedt nu ook opleidingen via e-learning aan. De e-learning modules kunnen ook op maat worden ontworpen op basis van uw opleidingsnoden. Hieronder kan u de 2 demo modules bekijken voor het onderwerp “efficiënt vergaderen” en “performance management”.

Al meer dan 5 jaar is B&D onze trouwe partner voor onze soft skills en timemanagement trainingen. Omdat onze medewerkers, werkzaam in klinisch onderzoek, zich in zulke specifieke werkomgeving bevinden, maakt B&D al onze trainingen op maat. De 2-daagse communication skills – immersion training is een heuse voltreffer en wordt door bijna al onze junior medewerkers gevolgd. Deze training scoort zeer goed bij de deelnemers omdat deze training verder gaat dan het enkel meegeven van communicatiemodellen; de trainer neemt je als het ware mee in een zoektocht naar je eigen communicatiestijl en geeft je tools om mee aan de slag te gaan en je communicatievaardigheden te verbeteren. Reeds na dag 1 kunnen onze medewerkers aan de slag waarbij ze in dag 2 hun ervaringen kunnen uitwisselen en hier op verder bouwen.

Ook onze training time- en stressmanagement is op maat gemaakt door samen te zitten met de trainer van B&D en de behoeften van onze medewerkers te bespreken. Dit resulteert in een bijna hands-on training waarbij agenda’s, taken en stoorzenders van de medewerkers onder de loep worden genomen en aangepakt! Daarenboven wordt gekeken hoe enkele tips ook toegepast kunnen worden op het dagelijks leven om de work-life balance van de medewerkers positief te beïnvloeden. Tijdens de terugkomdag kunnen deelnemers ervaringen uitwisselen en wordt gekeken hoe zaken die toch niet gelukt zijn anders aangepakt kunnen worden zodat ze toch werken! B&D levert ook persoonlijke coachingsessies op maat, waarbij medewerkers tijdens halve dag sessies verder geholpen worden met duidelijke actieplannen om zo stap voor stap hun weg (terug) te vinden naar een efficiënte werkmethode.

Bedankt B&D voor zoveel expertise!
Hilde Bex, Training Manager van Valesta